Tisdagsvandringen

2/3 Kl. 10.00
Plats: Stora Coop, parkeringen. Mot G:a Berget, Dikarbacken, Lilltorpet, Krondiket, Gruvan. 7 km, 7 grader varmt och solsken.

 

 

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:2 Guests
Inloggad:

Morsning våren!

Vilken härlig tid vi går till mötes. Varmare, ljusare och massor av vaccin i antågande. Jag minns med glädje tillbaka på ett antal valborgsfiranden på kursgården Saxenborg i Grangärde, på en udde ut i sjön Saxen med eld, sång, musik och högtidstal. En gång hade vi engagerat journalisten, kåsören och revymakaren Bertil Danielsson från Ludvika som högtidstalare. Han inledde så här, ”Morsning våren! Kul att du kunde komma!”

like heart laughterwowsadangry
0

Det kom ett mail……

Det kom ett mail så här på februaris sista dag. Det gjorde mig varm inombords. Avsändaren, som vill vara anonym, meddelar att hen vill skänka Milan 5.000 kr. ”Av tacksamhet över det goda kamratskap, som råder i vår välskötta klubb”. Vad säger man? Vi kan bara buga och rikta ett varmt tack från alla medlemmar!

like heart laughterwowsadangry
0

Helgens chanser

Hej igen! Då var det dags för lördagens förströelse och vi får hoppas på ett bra spel på både Lotto1+Joker och stryktipset som är ett reducerat system med 12-rättsgarantin som betyder att vi får 12 vid 13 rätt i mallen men har vi tur kan det finnas en rad med 13 rätt också!!

like heart laughterwowsadangry
0

Inköp av egen hall?

Hej! Kan det vankas en vinst som kan leda till vår tänkta bowlsbana? Det är värt ett försök?

like heart laughterwowsadangry
0

Vattenläcka på San Siro

Under de extremt kalla veckorna i februari frös vattnet på San Siro. Det inträffade i omklädningsrummen och orsakade översvämning. Tur att det inte var i huvudbyggnaden och tur att vi hade plockat bort all vår utrustning. Vi som hade skåp på golvnivå skulle ha fått alla våra prylar förstörda. Sanering pågår.

like heart laughterwowsadangry
0

Lotto

Hej! Några rader till Lotto1+Joker till ikväll!

like heart laughterwowsadangry
0

En klubb att vara stolt över

Händer det något i vår klubb, eller ligger vi bara still och bidar tiden? Jag kan ge det lugnande beskedet att det händer massor. Styrelsemedlemmar och andra jobbar intensivt för att skapa en god plattform att utgå ifrån, när smittspridningen har avstannat och vi har fått våra sprutor. Det planeras för klubbträffar, träningsläger m m. Det tränas på alla möjliga och omöjliga sätt. Läget känns stabilt, både sportsligt och ekonomiskt. Håll ut! Vi ska komma väl rustade ut ur pandemin.

like heart laughterwowsadangry
0

Sommartoppen återkommer

Vintern har varit alltför lång och våren kommer med jättesprång… Så sjunger trubaren. Men jag vill också meddela att sommaren kommer redan den 1 maj. Då startar nämligen en ny upplaga av Sommartoppen. Detta år med två klasser. En analog och en digital. Tävlingsperiod 1 maj t o m 31 augusti. Titelförsvarare Junior 279 resp Liedholm 299. Tuffa resultat att straffa.

like heart laughterwowsadangry
0

Extra meny. Mobilvänlig
Nu börjar vi om!

Missa inte…

 • Tisdagar: Vandring!
 • 1/5 – 31/8 Sommartoppen. Analog & Digital!
 • 8/5 Årsdagen. Källslätten
 • 12/6 Årsmöte. Kyna.
 • Till hösten: KM
 • När FHM tillåter. Träningsläger?
 • Alt. till bowling – Lane Bowls?
  <<< Länkar i vänster marginal

Hoppas du inte missat…

 • 1/2 2021 ARBETSMÖTE. Inställd p.g.a Corona.
 • 2020 Julbord Inställt
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt & klotborrning: Ronny Boström
(Mått efter befintliga hål på klot du är nöjd med)

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Llorente on Helgens chanserResultat på Lotto1 blek 1 rad med 4+1 rätt och 23kr tillbaka. Tipset hade vi 9 rätt på bästa raden...
 • Llorente on Inköp av egen hall?Utfallet blev 1 rad med 2+1 rätt och gav 73kr tillbaks!
 • Llorente on LottoBästa rad blev det 2+2 rätt o ingen utdelning. Joker = 0