AVGIFTER

Nu är det dags igen. Senast 31/8.
Medlem: 300:-
Licens: 330:-
Ligaspelsavgift för hösten: 0:-

Stödmedlem: 200:-

Den betalas in till BK Milans bg 545-0838

Mer information i menyn – KLUBBEN

Sommartoppen

 

Pågår 1 maj-31 augusti.
Högsta enkelserie. Du tävlar antingen i valfri bowlinghall eller hemifrån via appen Bowling 3D från Magma. Om intresset är tillräckligt, så ordnar vi en tävling via appen över 4 serier någon tisdag framöver. Vi bänkar oss kl 15.30 på ”heliga tisdagen” och slår varandra.

Länk till appen >>> Bowling 3D <<<

Skicka SMS till 0707241510 – Namn och ditt resultat

1 – Liedholm 299

2 – Christina 288

3 – Junior 279 IRL

4 – Laudrup 266

5 – Roberto 255

6 – Balotelli 254

7 – Kakà 248

8 – Nesta 222 IRL

9 – Mazzola 212 IRL

10 – Marta 205

11 – Pernilla 204

12 – Ronaldo 201 IRL

13 – Honda 193 IRL
13 – Boffi 193 IRL

15 – Llorente 185 IRL

16 – Irene 139

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:1 Gäst
Inloggad:

Giro di San Siro

Lördagens Giro di San Siro ser ut att bli av trots allt. Hjälpryttarna hade hotat med strejk, dels på grund av hettan och dels beroende på den oskäligt låga prispengsandelen. Enligt en sen överenskommelse kommer nu Girot i alla fall att genomföras, i maklig takt, med en gemensam raketspurt de sista 50 meterna och mål längst ut på bryggan i Kyna. Samling vid San Siro kl 10.25. Alla välkomna! Det kan nog bli ett svettigt årsmöte.


Lotto

Hej! En liten chansning på Lotto 1+Joker till ikväll ! Ha det!


Nesta den bästa…

Så har då Coronasäsongens första träning genomförts. Tolv taggade Milaneser anträdde den nya, möjligen tillfälliga, hemmaarenan i Maserhallen som ett gäng unghingstar på släpp i Böle. Inga damer fanns representerade, varför Milanesernas virila vidlyftigheter var något vanskliga att verifiera. Nesta gick ut lite löst, nästan som tjuren Ferdinand, i bakhasorna av Honda som tog rollen som kvällens hare, (dock inte fegis). När oljedimman hade lagt sig visade det sig att Nesta spurtat precis som Örjan Kihlström bakom någon fyrbening på travbanan. När målet var nått stod han där i ensamt majestät. Han måste vara given i något A-lag framöver…


Fri sprit

Lördagens årsmöte/årsfest kommer att glättas upp lite i och med att vi detta år erbjuder fri sprit. Vi har köpt ut en hel platta handsprit. Totalt 23 personer är anmälda, vilket är enastående bra i dessa tider. Årsmötet kommer att genomföras med ordföranden placerad i solstol på bryggan, medan övriga deltagare får hålla till i sjön, trampandes vatten med 3 meters avstånd. Det borgar för ett snabbt möte, när vi gör en djupdykning i de digra årsmöteshandlingarna. Åtgärden är vidtagen dels för att minska smittorisken och dels för att förhindra möjligheterna till en årsmöteskupp.


Säkerhetsprotokollet

Inför tränings- och ligastarten har Sv Bowlingförbundet presenterat ett ”säkerhetsprotokoll” med anvisningar, till spelare, klubbar och hallar angående minimering av smittorisker i samband med bowlingspel. Vi har tidigare redovisat det på denna hemsida den 4/7. Det finns också tillgängligt på swebowl.se. Läs och begrunda!


Ronaldinho slutar

Ronaldinho har inget sug efter liga- eller tävlingsbowling längre. Han avstår därför den kommande säsongen. Vi hoppas naturligtvis att han återfår lusten en vacker dag. Kanske när han blir pensionär? Vi riktar ett stort tack till Ronaldinho för enastående insatser för BK Milan, både som spelare och rådgivare.


Träningspremiär

Kosläpp tisdag den 11 augusti kl 16. Samling senast en kvart innan. Vi har två träningstider, tisdagar kl 16-18, 8 banor och torsdagar kl 16-18, 4 banor. Fr o m september flyttas torsdagsträningen från 16-18 till 11-13. Nu på tisdag är Honda värd för verksamheten och försöker fördela ut banorna på lämpligt sätt. Vi ska försöka upprätthålla samma goda bokningsdisciplin som under föregående säsong.

Gå in på ”min profil” på Milans hemsida. Klicka på spelarlista och sedan på träningstid. Ändra vid behov angiven träningsdag. Du som vill vänta med träningsstart skriv ”tills vidare” under avbokning.  Senast söndag ska avbokningar vara gjorda. Kakà rapporterar sedan på måndag förmiddag till Chrille antalet tränande. Inga bokningar eller ändringar av våra abonnerade träningar görs till hallen.

Vi är medvetna om osäkerheten kring Corona-virusets fortsatta spridning och förstår till fullo om några vill avstå träning tills vidare. De flesta av oss tillhör ju riskgruppen. Vi har därför reducerat antal lag från 4 till 3.


Tipset

Hej igen! Veckans chansningar kommer här! Tipset såg givet ut men man vet inte vad som komma skall! Det är ett reducerat system med 12-rätts chans vid 13 rätt i mallen och det kan finnas en rad med 23 också! Lottot är med på bägge dragningarna! Jag hoppas på tur!! Ha det så bra i värmen!!😷


Extra meny. Mobilvänlig

Missa inte…

 • 11/8 Först träningen.
 • 15/8 Årsmöte (Flyttad)

Hoppas du inte missat…

 • 12/12 Julbord
 • 17/12 Skinkslaget
 • 30/12 Mellandagsträning
 • 11/1 Brunch med minijulshow
 • 1/2 Arbetsmöte
 • 1/5 Sommartoppen börjar.
 • 8/5 Årsdagen. Uppskjuten till nästa år.
 • 15/5 Klubbfika
 • 18/5 Sköna Maj Bowlingtävling
 • 20/5 Milan Open i golf
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt: Ronny Boström

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Llorente on LottoUtfallet blev 3+2 rätt på Lotto 1. Inget på Joker heller!
 • Leif Ohlsson on LottoGo tur.
 • Llorente on TipsetDet sim kom ut av veckans rader blev 1 rad med 4 rätt på Lotto som gav 22 kr tillbaka!...