Seriespelet

Ligaspelet avslutat för säsongen

Svenska Bowlingförbundet har beslutat ställa in säsongens resterande matcher p.g.a. Coronavirus.

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:
Inloggad:

Hejsan, flickor

Jag förstår att många av er har det jobbigt där hemma med en gubbe, som lider av abstinens. Hans andra hem har ju stängts. Ett hem som han vistades i under flertalet av veckans dagar. Men man kan aktivera honom på andra sätt. Matlagning t ex. Jag har ett litet problem där, flickor. När jag lagar ugnspannkaka, så hamnar smeten i ena hörnet av plåten. Plåten har blivit vind. Vad kan man göra? Tacksam för tips. Förresten så finns det kanske någon praktisk gubbe också, som kan ha idéer?


Tio i topp 4

Tyvärr så tvingades vi ju avbryta vårens träningar i förtid, men vi hann i alla fall med 11 gemensamma träningstillfällen. En kvartett deltog i samtliga, Kakà, Gattuso, Lopez och Bosse F. Här följer listan.

1:a Lopez, Kakà, Gattuso och Bosse F, 5:a Balotelli, Totti, Olle, Nordahl, Torres, Bacchus, Costacurta, Mazzola och Nesta.

Om man summerar höst och vår, så är Bacchus den obestridlige kungen med 29 träningar av 30 möjliga. Då ska man också veta att han avstod säsongens sista träning p g a coronarisken. Vinguden regerar.


Tio i topp 3

Träningsintresset har under den gångna säsongen varit otroligt bra. Vi redovisar nu topplistan över höstsäsongens träningar. Kungen heter Bacchus, som ensam deltog i samtliga 19 träningar. Respekt!

1:a Bacchus 19, 2:a Balotelli och Mazzola 18, 4:a Nordahl, Raiola och Gattuso 17, 7:a Honda och Gabriel 16, 9:a Totti, Maldini, Nesta och Castello 15.


BK Milan övertar hallen

Det har förts intensiva förhandlingar under den gångna veckan mellan Falun Bowling & Krog och BK Milan angående ett övertagande av driften i bowlinghallen. Nu är man äntligen överens och båda parter är belåtna med överenskommelsen. BK Milan ska arrendera bottenvåningen i sin helhet. Tillträde sker tisdagen den 11 augusti, när Milan startar träningen. Verksamheten kommer att bedrivas i aktiebolagsform under namnet San Siro AB. San Siro blir också det officiella namnet på bowlinghallen. Aktierna på nominellt 1.000 kr säljs under dagen, men bara idag, till kraftigt reducerat pris. Kontakta kassören vid intresse.

Vissa förändringar kommer att ske. I serveringen kommer endast alkoholfria drycker att tillhandahållas. Ett 15-tal alkoholfria ölsorter samt 19 olika sorters vatten erbjuds. Bartenders och receptionister blir Maldini, Kakà och Raiola. Ca en tredjedel av baren avsätts för Baggios brödbod, där det dagligen kommer att serveras färska lyxbullar. Kaffemaskinen blir Liedholms ansvar. Hela serveringsdelen får karaktären av italiensk cafeteria. Banor och maskiner kommer att skötas av Ronaldinho, Baresi, Donadoni och van Basten. Vi har krävt att scorerna ska vara reparerade och fullt fungerande till driftövertagandet. Vi har samtidigt lovat att sköta garderoben och hålla hallen öppen under nattklubbskvällarna. Junior blir San Siros bowlingpro.

Det kan tilläggas att allt arbete sker ideellt. Alla medlemmar blir engagerade. De som inte är uppräknade ovan får jobb i garderoben och toalettstädningen. ”BK Milan tar i och med denna satsning ytterligare ett stort steg framåt”, säger klubbens ordförande i ett pressuttalande.


Läget i truppen

Vi har nu intervjuat samtliga spelande medlemmar om tankarna inför den kommande säsongen. Läget är stabilt. Vi ger er här de aktuella siffrorna, med fjolårets siffror inom parentes:

Antal som vill ha licens och spela liga: 25 (25).
Antal som vill ha licens men inte spela liga: 1 (3).
Antal osäkra om framtiden: 3 (0).
Antal som enbart vill delta i träningen: 5 (5).

Vi hoppas naturligtvis att de för dagen osäkra beslutar sig för en fortsatt ligaspelssatsning. I så fall uppnår vi en optimal uppsättning för att anmäla tre lag. I ovanstående siffror över ligaspelare är våra nyförvärv Leif W, Bosse F och Ronny inräknade.


I Coronans spår

Vi har nu ev fått vårt första fall av Covid 19. Llorente har legat till sängs under den förra veckan med förkylning, hosta, feber och frossa. Han är nu återställd, men befinner sig i karantän i hemmet i några dagar. Han deltog i vår gemensamma träning den 17 mars. Han har inte testats.

Våra kommande klubbarrangemang är nu i farozonen, firandet av Årsdagen den 8 maj och årsmötet den 13 juni. Vi återkommer kring detta, så snart styrelsen har friskförklarats och kunnat sammanträda.

Från SPF meddelas att matchen mot Bollnäs den 16 april är inställd liksom resterande matcher i Panterbowlingen.


Tio i topp 2

Lopez och Mazzola är dom som varit mest aktiva, när det gäller bortamatcher. Av 9 möjliga har dom fullföljt 10. Mystiskt, det måste vara något elektroniskt, som Gösta Ekman sa. Det hedrar dom i alla fall. Här kommer listan. 1:a Lopez och Mazzola 10, 3:a Nordahl, Oscar och Liedholm 9, 6:a Bacchus 8, 7:a Pirlo och Costacurta 7, 9:a Balotelli, Kaka, Totti och Gattuso 6.

 


Tio i topp

I dessa ensamhetens tider kan det kanske vara intressant att minnas tillbaka på den gångna säsongen. Vi kommer därför att presentera diverse tio i topp-listor, vanliga och ovanliga. Vi börjar med antal spelade ligamatcher. Kungen heter Oscar, som noterar 18,75 matcher av 18 möjliga. Det lär bli svårt att överträffa i framtiden.

1. Oscar 18,75, 2. Gattuso 17,75, 3. Lopez, Mazzola, Bacchus, Balotelli och Kakà 17, 8. Donadoni 15,5, 9. Nordahl och Pirlo 15.


Extra meny. Mobilvänlig

Håll koll på dessa datum…

  • 12/12 Julbord
  • 17/12 Skinkslaget
  • 30/12 Mellandagsträning
  • 11/1 Brunch med minijulshow
  • 1/2 Arbetsmöte
  • 8/5 Årsdagen
  • 13/6 Årsmöte

Det händer något du INTE vill/får missa.

Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag

Sponsorer


Senaste kommentarerna