Div 3

 

Seriespelet uppskjutet och kommer att återupptas tidigast i mars.

210107 – Tider uppdaterade!

 

U 67, 4-manna

 

 

V 75, 4-manna
Scoring online
Logga in
Ej inloggade:
Inloggad:

Lördagsgodis

Hej! Här kommer kvällens rader! V75 har tippats av en riktig hästkarl som har lånat ut sin kunskap till oss i Milan! Det är bra!♣️ Vi är 20 st som har betalt in 100kr för att det här är det sista som finns i tipskassan! Ni som inte har betalt in har till tisdag kl 24.00 på er att satsa och hör jag inget från er så antar jag att ni inte vill vars med längre? Trevlig helg på er alla!🥂🤩

like heart laughterwowsadangry
0

Önskemål

Hej! På begäran kör vi några rader på Eurojackpot till ikväll!

like heart laughterwowsadangry
0

Zlatan på ingång

Vårt senaste spelartillskott, Leif Walter, har nu varit i självvald karantän i 10 månader. Han har därvid haft god tid på sig att välja artistnamn. Det blev Zlatan. Ännu en målspottare in i truppen alltså. Vi frågade honom om hur han tänkte, när han valde namnet. ”Jo, vi båda är ju väldigt ungdomliga och vitala i förhållande till vår ålder och vi är båda extremt målinriktade. Möjligen är den riktige Zlatan aningen mer kaxig, än vad jag är, men det får väl framtiden utvisa”. Zlatan hoppas bli spelklar till höstsäsongen. Han är medveten om att vi kastar alla nyförvärv i Faluån, när vi döper dom.

like heart laughterwowsadangry
0

Torsdagsvandringen

Den 10: de vandringen ställde 6 st vandrare upp och det blev ett mellanting mellan stads o gruv vandring! Vi hade räknat med en härlig utsikt över Falun men locket var på så vi fick nöja oss med att titta på stängslet runt gruvan! Snacka om att gå rätt in i dimman! Efter fikat pulsade vi ner till museet och vidare ner mot stan.

like heart laughterwowsadangry
0

En stor dag idag

Idag börjar vaccineringen av vår spelartrupp mot Covid 19. Sedan kommer vi övriga i klubben att vaccineras på löpande band fram till Midsommar. ”Jag är stolt”, säger vår klubbläkare, ”att vi kunde komma igång så tidigt, men vi brukar vara etta i det mesta, utom i serietabellen.” Vår lyckligt lottade premiärpatient har blivit kallad per telefon och får sin andra spruta i början av februari.

like heart laughterwowsadangry
0

Ebb i kassan

Hej! Några rader på Lotto 1 och Joker till ikväll! 500 kvar i spelkassan!

Sätt in pengar om du ska vara med i fortsättningen ni som inte har gjort det!

like heart laughterwowsadangry
0

Jubileumsvandring torsdag

Vår 10:e vandring genomförs på torsdag. Den blir något kortare än normalt, kanske 5 km. Start vid Tiskenparkeringen kl 10, upp mot Bil-Metro och runt gruvan. Matsäcken intas på utsiktsplatsen ovanför gruvan. Ni som vill gå ännu kortare kan starta från Gjuthuset vid gruvan kl 10:15 och ansluta till fikarasten kl 10:30. Veckans berättare är Bosse Boffi, som kommer att tala över ämnet ”Lejon som mött mig”, från en resa till Lesohto i mörkaste Afrika.

like heart laughterwowsadangry
0

Sportsmannaskap

Jag kämpade mig igenom en seg idrottsgala. Inte ett ord om bowling. Det kunde väl inte ha undgått juryn att jag slog 8 strajkar i rad i höstas, tycker man. Och inte fick jag fair play-priset, i år heller. Klart man blir besviken. Det sistnämnda kan jag dock ha en viss förståelse för. Anlaget för fair play tycks minska med åren. En personlighetsförändring helt enkelt. Jag tänker på vår tids tröst. Skidskytte på TV. Man sitter där och myspyser i soffan och när svenskorna kommer in på skjutvallen, så håller man tummarna eller knäpper händerna, så att fingrarna vitnar, för att bringa skottlycka. När norskorna skjuter, så spretar fingrarna rätt ut och man jublar över varje miss. Detsamma gäller förstås herrarna. Är vi fler i klubben, som uppträder lika klandervärt som jag? Jaså, så många? Skäms på er! Att behandla ett broderland på detta omänskliga sätt! Ett land som ändå gett oss både Grynet Molvig och Syssel Kjyrkebö!

like heart laughterwowsadangry
0

Extra meny. Mobilvänlig

Missa inte…

 • 1/2 ARBETSMÖTE. Inställd p.g.a Corona.
 • ??/? Miljonregn på Lotto & Stryktipset

Hoppas du inte missat…

 • 2020 Julbord Inställt
 • 17/12 2019 Skinkslaget
 • 30/12 2019 Mellandagsträning
 • 11/1 2019 Brunch med minijulshow
 • 1/2 2019 Arbetsmöte
 • 1/5 Sommartoppen börjar.
 • 8/5 Årsdagen. Uppskjuten till nästa år.
 • 15/5 Klubbfika
 • 18/5 Sköna Maj Bowlingtävling
 • 20/5 Milan Open i golf
 • 11/8 Första träningen
 • 15/8 Årsmöte
 • 3/10 KM Boule
 • 19/11 Vandring. Samling 10 vid Stångtjärnstugan
 • 26/11 Vandring. Samling 10 vid Stångtjärnstugan
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt: Ronny Boström

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Llorente on ÖnskemålUtfallet på bästa raden blev 1 rätt? Det verkar som att spelet har gått ”rakt in i väggen”! Men det...
 • Bo Fagerlund on Ebb i kassanMan kan ju inte lyckas jämt. Nästa gång smäller det.
 • Llorente on Ebb i kassanUtfallet på bästa raden blev 3+1 rätt och Joker 0 rätt och således ingen vinst!