Sommartoppen

 

Pågår 1 maj-31 augusti.
Högsta enkelserie. Du tävlar antingen i valfri bowlinghall eller hemifrån via appen Bowling 3D från Magma. Om intresset är tillräckligt, så ordnar vi en tävling via appen över 4 serier någon tisdag framöver. Vi bänkar oss kl 15.30 på ”heliga tisdagen” och slår varandra.

Länk till appen >>> Bowling 3D <<<

Skicka SMS till 0707241510 – Namn och ditt resultat

1 – Liedholm 299

2 – Christina 288

3 – Junior 279 IRL

4 – Laudrup 266

5 – Roberto 255

6 – Balotelli 254

7 – Kakà 248

8 – Nesta 214 IRL

9 – Mazzola 212 IRL

10 – Marta 205

11 – Pernilla 204

12 – Ronaldo 201 IRL

13 – Honda 193 IRL
13 – Boffi 193 IRL

15 – Llorente 185 IRL

16 – Irene 139

Scoring online
Logga in
Ej inloggade:
Inloggad:

Lotto mm

Här kommer lördagens tips o lotto! Tipset är ett reducerat system med 12-rättsgaranti vilket innebär att har vi alla rätt i mallen så är vi garanterade 12 rätt men har vi tur så kan vi ha en rad med 13! Ha det!


Klokt beslut

SK har nu återbördat Milan A till Dalatrean. Efter en längre tids diskussioner har man nu justerat serieindelningen enligt vårt förslag. Det känns skönt. Vi slipper åka till Sundsvall, Hudiksvall m fl norrländska metropoler. Vi ska dock inte ropa hej för tidigt. Serierna spikas inte definitivt förrän den 1 augusti. Justeringarna av tabellerna har ännu inte gjorts på nätet, men det kommer.


Jackpot

Hej! Jag försöker med 2 enkelrader till ikväll!


Tomas L tog ledningen.

Milan Dalecarlia Golf Tour 2020 har ny haft premiär på Hagge GK utanför Ludvika i strålande golfväder, Banan visade sig från sin bästa sida vid sjön Haggens norra strand. Vi var sex glada milaneser på plats och om jag vetat hur man infogar en bild skulle ni kunnat konstatera att Tomas L var gladas av dem alla. Nu får ni lita på mitt ord.

Touren fortsätter i Avesta onsdag 15 juli och sedan kanske det blir Hedemora. Vi räknar med att avsluta touren i Idre i slutet av augusti. Den som på sina tre bästa rundor under touren uppnår lägsta poäng får då vända hemåt som lycklig innehavare av det ståtliga vandringspriset.


Årsmöte i Kyna

Christina och Bertil har åter vänligheten att inbjuda oss till årsmöte i sin sommaridyll i Kyna. Lördagen den 15 augusti kl 12.00 är det dags igen. Det blir som vanligt ett årsmöte fyllt av motioner, propositioner och provokationer. Av Coronaskäl tvingas vi avstå lyxlunchen denna gång. I stället blir det kaffe/te och smörgåstårta, där vi sitter väl utspridda i trädgården. I år betalar klubben rubbet. Det står dig dock fritt att ta med egna kompletterande drycker. Anmälan senast den 10 augusti på hemsidan under fliken anmälningslistor eller direkt till Bertils mobil 076-117 49 03. Varmt välkomna!


Milan Dalecarlia Golf Tour fortsätter till Avesta

Golfturen fortsätter till Avesta nästa vecka på onsdag. Vi är åtta Milan-kamrater som är anmälda. Kontakta Anders eller Kent eller Tomas L om du vill hänga på.

 


Årsmöte Dalarnas bowlingförbund

Länk tl DBF


Bakluckan i bakfickan

Bacchus har aktualiserat ett ev kommande problem i samband med bortamatcherna i höst. Med tanke på den fortsatta pandemin är hans idé att vi åker högst två personer i varje bil. Det låter ganska rimligt. Men idén har nu vidareutvecklats. I höst gäller följande reservplan. Max två per bil. En blir förare och den andre placeras i bakluckan, som bör inredas på ett bekvämt sätt. Kloten fraktas i baksätet.


Extra meny. Mobilvänlig

Missa inte…

 • 11/8 Först träningen.
 • 15/8 Årsmöte (Flyttad)

Hoppas du inte missat…

 • 12/12 Julbord
 • 17/12 Skinkslaget
 • 30/12 Mellandagsträning
 • 11/1 Brunch med minijulshow
 • 1/2 Arbetsmöte
 • 1/5 Sommartoppen börjar.
 • 8/5 Årsdagen. Uppskjuten till nästa år.
 • 15/5 Klubbfika
 • 18/5 Sköna Maj Bowlingtävling
 • 20/5 Milan Open i golf
Klot mm.

Klotborrare:
Oves bowling, Sandviken
Anders Hermansson.
Borrbussen Pro shop.

Klotvård och tillbehör : Ingvar Hernhag
Ultraljudstvätt: Ronny Boström

Sponsorer


Senaste kommentarerna
 • Llorente on Lotto mmDet blev ingenting här heller! Nya tag till den här veckan. Skam den som ger sig?
 • Llorente on JackpotDet blev ingen utdelning!
 • Leif Ohlsson on Lotto mmHej, vi håller dig.⛳