Alla tårars helg

Nu möter vi Allhelgonahelgen, en helg då vi hedrar och minns våra bortgångna kära. En helg av tårar kanske. Mest av sorg, men också av glädje över alla goda minnen. Och glädje över att tillhöra BK Milan. Jag fick en tår i ögonvrån idag när en medlem ringde och frågade om vi hade match den 14 november. Jag svarade nej. ”Det var bra”, sa han, ”för jag är uttagen till 4-stadsmatch i boule då. Men hade det kolliderat, så hade jag förstås valt Milan.”  Det är sådana uttalanden, som ger en kraft och stimulans att fortsätta som ideell ledare. Nu önskar vi alla spelare, som tävlar i Dala-Touren i morgon förmiddag, all lycka. Jag har en bestämd känsla av att det blir mycket Milan i toppen. Vi kanske också ses på kyrkogården på lördag kväll. Där är ett magnifikt ljusspel med tusentals tända ljus och marschaller.