Är Sommartoppen slut?

Visst är sommaren skön? Och inte slut än på länge. Jag kravlade mig upp till Chrille Arena för att göra ett sista försök att nå toppen på Sommartoppen. Jag valde sparring omsorgsfullt. Det fick bli div 1-spelaren Ingolf från Rättvik. Mitt resultat stannade vid 246. Costacurta är mitt vittne. Glad i hågen sprang jag hem för att ändra på hemsidan. Det visade sig att tävlingen avslutades den 15 augusti. Och jag som redan hade meddelat barnbarnen. Jag är i alla fall den moraliske segraren, eller kanske den omoraliske.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ingvar
Admin
4 years ago

Rapporten om Sportchefens glädjefnatt har helt naturligt mottagits med viss förundran. En berättigad förundersökning har redan lagts ner. När svallvågorna lagt sig kommer troligen en efterundersökning.

Liedholm
Admin
4 years ago
Reply to  Ingvar

…. rättspsykiatrisk undersökning…. ?