BK Milan övertar hallen

Det har förts intensiva förhandlingar under den gångna veckan mellan Falun Bowling & Krog och BK Milan angående ett övertagande av driften i bowlinghallen. Nu är man äntligen överens och båda parter är belåtna med överenskommelsen. BK Milan ska arrendera bottenvåningen i sin helhet. Tillträde sker tisdagen den 11 augusti, när Milan startar träningen. Verksamheten kommer att bedrivas i aktiebolagsform under namnet San Siro AB. San Siro blir också det officiella namnet på bowlinghallen. Aktierna på nominellt 1.000 kr säljs under dagen, men bara idag, till kraftigt reducerat pris. Kontakta kassören vid intresse.

Vissa förändringar kommer att ske. I serveringen kommer endast alkoholfria drycker att tillhandahållas. Ett 15-tal alkoholfria ölsorter samt 19 olika sorters vatten erbjuds. Bartenders och receptionister blir Maldini, Kakà och Raiola. Ca en tredjedel av baren avsätts för Baggios brödbod, där det dagligen kommer att serveras färska lyxbullar. Kaffemaskinen blir Liedholms ansvar. Hela serveringsdelen får karaktären av italiensk cafeteria. Banor och maskiner kommer att skötas av Ronaldinho, Baresi, Donadoni och van Basten. Vi har krävt att scorerna ska vara reparerade och fullt fungerande till driftövertagandet. Vi har samtidigt lovat att sköta garderoben och hålla hallen öppen under nattklubbskvällarna. Junior blir San Siros bowlingpro.

Det kan tilläggas att allt arbete sker ideellt. Alla medlemmar blir engagerade. De som inte är uppräknade ovan får jobb i garderoben och toalettstädningen. ”BK Milan tar i och med denna satsning ytterligare ett stort steg framåt”, säger klubbens ordförande i ett pressuttalande.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leif Ohlsson
2 years ago

Bästa aprilskämtet jag sett idag.

Leif Ohlsson
2 years ago

Bokar mig för 10000 aktier om jag o Marianne slipper städa o torka toaletten. ???

Lena Bark
Lena Bark
2 years ago

Vilket hedersuppdrag!

Säkerhetschefen
2 years ago

Ääääääääntligen