Blåst på semestern

Nog för att jag ofta anses som lite blåst, men nu är jag mer blåst än någonsin. 9-13 sekundmeter under två veckor. Man fick vandra i medvind och åka taxi i motvind. Mina sandinpackade rastaflätor stod rätt ut. Nästa chock blev när man fick se hotellnamnet, Oasis Salinas, fritt översatt Sahlins Blåshål. Här försöker man slippa UK-chefen under fjorton dagar och så hamnar man mitt i hans hotellimperium. Värsta chocken kom dock när jag skulle betala slutnotan, alla extra middagar, drinkar vid poolen o s v. En post på notan var ”Hora: 18:50”. Dom använder Euro här nere. Jag protesterade vilt. Jag hade inte beställt någon. Jag hade ju sängsällskap med mig. Till slut blev jag ursinnig och försökte välta receptionsdisken. Jag blev nedbruten med ansiktet mot stengolvet av entrévakten, stor som en mittback från Kamerun. Han satte sig på mig. En tillrusande värdinna från Fritidsresor kunde berätta för mig att ”Hora: 18:50” på portugisiska betydde att ”slutnotan var utskriven klockan 18.50”. Jag kan spela på söndag i något av lagen, om Salinas tar ut mig, men jag blir väl blåst i vanlig ordning.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnel Liljeholm
Gunnel Liljeholm
7 years ago

Jasså var det rastaflätor jag läste …flator i förra inlägget 🙂 därav kommentaren