Bomber och granater

Den riktige Balotelli var en hårdför herre både på och utanför planen. Han blev bl a berömd för att ha bränt av ett stort fyrverkeri inne i sin lägenhet i Liverpool. Vår Balotelli ville inte vara sämre. Redan i medelåldern blev han känd för sina våldsamma bowlingslag. Han var den förste som lyckades dela ett klot i två delar vid ett kanonslag. Vid ett annat tillfälle slog han så hårt att klotet gick genom skyddsväggen och försvann bakom maskinerna uppe på Scandic. Svenne och Chrille letade förgäves, men klotet påträffades aldrig. En gång i framtiden, när man genomför arkeologiska utgrävningar utanför Scandic, kommer det att dyka upp. Då inkallas säkerligen nationella bombgruppen från Stockholm

Det fruktansvärda inträffade dock några år senare. Balotelli fick på ett slag, som en råstark hästspark, på bana 10 hos Chrille. Det var så hårt att scorerna inte klarade av att registrera så höga hastigheter. En av de träffade käglorna for som en torped upp mot ansatserna och visade inga tecken på att avstanna. Den var på väg upp för trapporna till serveringen och ett intet ont anande barnkalas. Då trädde hjälten Jaap in i bilden. Med en mirakulös målvaktsräddning lyckade han fånga käglan och rädda livet på ett antal barn.

På söndag kl 10 startar Balotelli på bana 7/8 nedanför trappen upp till serveringen i Halle di Maser. Allmänheten varnas, även om han numera fått ner hastigheten till Costacurtas och Llorentes nivå. Men det är nog så farligt.