En del strunt från Siljan runt

Milan B, mera känt som klubbens ungdomslag U 67 gjorde under söndagen en turné med bortamatcher först mot BK Skinnarna i Malung och därefter mot BK Rättvik B i Rättvik. Trots att chauffören, säkerhetschefen, är en van, kulturell, turnéledare kunde han inte inspirera sina kamrater till några stordåd i Malung. Rejält med stryk, 13-6, med Llorente som största ljusglimt då han ”i princip” nådde 700. 697 i slagning, 2 banpoäng, och starkt bidrag till ytterligare en banpoäng. Castello hade lägsta slagningen, men tog 33% av banpoängen, starkt.

Rejält kränkta for vi revanschsugna mot Rättvik. Honda intog en gräddstuvad pytt i panna på Moraklockans matställe, och paltkoman gjorde susen. Han skrapade ihop 710 poäng, och vann alla sina matcher.  Castello höjde sig med ca 100 poäng jämfört med Malungsmatchen, till 625, men fick inga fler banpoäng, d.v.s. 2 st. Llorente fick ihop 3 banpoäng med för U-laget godkända 682 i slagningen.

Notabelt är att vi i Rättvik skrapade ihop fler kägelpoäng, 2671, är vad Skinnarna hade i sin segermatch mot oss… Och så hade vi förstås kul, trots allt.