En frisk påsk!

En annorlunda Påsk närmar sig. Vi hoppas att ni alla får ha hälsan i behåll! Llorente är i farten igen. Han vandrar och cyklar för fullt. Hans närmaste är övertygade om att han har haft covid 19, men ingen vet. Han håller sig själv i karantän. Helgen kan bli ensam för många. En engelsk läkare manar oss att se på nyheterna endast en gång om dagen, för att inte bli alltför nedstämda. Jag försöker pigga upp tillvaron genom att köpa två himmelskt goda dammsugare på Stora Coop vid gruvrondellen. En sensation från eget bageri. Min sambo säger att jag äter dammsugare oftare än jag dammsuger. Hon har nog rätt. Styrelsen önskar alla medlemmar och sympatisörer en riktigt frisk Påsk!

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leif Ohlsson
3 years ago

Samma här till alla ” Milaneser ”. Min kära hustru säger att jag dammsuger oftare än jag…. Ha de gött önskar vi på recidenset i Falun.

López
3 years ago

Hej alla. Här kommer en hälsning från utlandet, ja inte så långt men i alla fall. Hoppas att alla kan fira en bra o glad påsk, önskar Lopez.