Ett rödsvart hav

Nu börjar det bli tjatigt, men vi noterade åter tangerat klubbrekord vid gårdagskvällens träning, 20 st. Nu kommer säkert resultaten också. Vi börjar så smått att lära oss banorna. Inom kort ska Junior och van Basten lära oss lite mer om banläsning och justeringar under spelets gång. Jag tog mig en tur upp på läktaren mitt under träningen. Det var mäktigt att skåda ut över ett rödsvart hav. Inte bara 20 matchdräkter utan även synnerligen färgstarka spelare. Dessutom är ju hela hallen dekorerad i rött och svart. Bra arkitekt.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leif Ohlsson
5 years ago

Jag känner mig som en färgstark spelare, som försöker att komma igen .Men jag ser tyvärr att vissa spelare har en plats i A-laget oberoende om match eller träning. Jag kommer att spela nästa match i C-laget på söndag 11. 40. Vad som kommer efter det, vet jag inte. Jag trivs i nya Palatset även Marianne

Liedholm
Admin
5 years ago
Svara...  Sportchefen

Håller med. Jag pendlar mellan A och C. Gävle – Mjölby. Det är min lott här i livet. 😀