Fjärde raka efter stor dramatik

Att det blåser på toppen fick BK Milan uppleva när den något oväntade serieledningen skulle försvaras. Matchen mot BK Karma böljade fram och tillbaka. Efter ledning med 6-4 och visst spelövertag stod det plötsligt och mindre lustigt 7-8 inför sista serien. När halva denna var spelad verkade vår första förlust var klar men sedan gick klot och käglor vår väg. Vill gärna tro att det inte berodde på tur utan att det mera var vår klubbkänsla och anbefallda spelglädje som ledde till slutseger med 12-8. Som exempel kan nämnas att att Pirlo i sitt sista slag i matchen visade styrkan att göra exakt vad som behövs. 7 käglor behövdes för att vinna banpoängen och 7 blev det. Starkt! Främst i dag var annars Gren som med sitt nya strikeslag uppnådde 727. Han följdes närmast av Goti med 698, Balotelli med 688 och Kaka med 673. Totalpoäng 5249. Det kommer nog att krävas något högre siffror för att vinna även nästa match, lokalderbyt mot Falu BK F.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sportchefen
Admin
7 years ago

Den här gången såg vi lite vilsna ut i fårskocken, utan herden Maldini, på den snustorra betesmarken, men till slut hittade vi hem.

Leif Ohlsson
7 years ago
Svara...  Sportchefen

Jag såg verkligen fram mot min nypremiär. Efter ett års rehabilitering, Tre träningar på bra underlag och sen en dag som jag verkligen sett fram emot uttageni Milans A-lag. Tyvärr blev vi sidsteppade och fick spela på snustorra banor, det skulle ju spelas en viktig match i div2 efter oss mellan Falu bk och Ludvika bk och då skulle det vara nyoljat.

Göran Sahlin
7 years ago

KARMANT insats,bra jobbat!

Sportchefen
Admin
7 years ago

En typisk grenseger.