Fosbury, Boklöv och Maldini

Dick Fosbury betraktades som knäpp när han på 1960-talet revolterade mot en genuin höjdhoppartradition genom att införa Flop-stilen. Så kom Jan Boklöv på 80-talet med V-stilen i backhoppning. Han hånades kraftfullt och norska backhoppningsledare var beredda till självmord om inte Boklövs stil stoppades. Nu kommer vår egen UK-chef Maldini och vänder upp och ner på bowlingsporten. Nymodigheten kallas tokoffensiv och har redan fått mördande kritik.  Uppställningen på lördag blir 0-6-2, d v s ingen målvakt, inga backar, två skarprättare där fram i form av Balotelli och van Basten och sedan en kompakt massa bestående av 6 mittfältare. Det kan väl aldrig gå? Maldini försvarar sig. ”Stora tänkare brukar inte bli uppskattade under sin livstid och i den här aktuella matchen kommer vi överhuvudtaget inte att spela på egen planhalva”, säger en märkbart skakad UK-chef. Det rapporteras att en mycket upprörd Berlosconi slitit av sig fotbojan i sin förtvivlan och att han nu hotar med att dra in sponsringen. ”Här har man köpt in backar för hundratals miljoner  och sedan får dom sitta på bänken”!

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tomas
Tomas
8 years ago

Honda har tydligen kontaktat sina kompisar i Stockholm. Stor risk att det blir stora protester från publiken. Kravallpolis ska försöka förhindra att publiken tar sig in på banorna för att slita UK i stycken… :ok:

Göran Sahlin
8 years ago

Vad ska man göra? Berlusconi kräver samtidigt att vi måste använda vår svindyra exklusiva Alvar Aalto-designade bänk!Tänk att buntas ihop med en som gett floppen ett ansikte och en vars V- stil liknades med kråkornas flygstil.Jag förstår nog antydningarna.Nu önskar jag bara att BK Milan anammar X-stilen …