Greklands sak är vår

Grekland befinner sig i kris. Vårt bidrag till att lösa krisen blir att skicka ner både Maldini och Torres mitt under brinnande seriespel här hemma i september-oktober. Deras uppgifter blir att lägga saker och ting till rätta och att skapa framtidstro. Dessutom hjälper man ju till med att lätta upp stämningen både i Grekland och i BK Milan under den aktuella perioden.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Göran Sahlin
8 years ago

På uppmaning av det grekiska inrikesministeriet har jag, Maldini,avbokat min resa till den grekiska arkipelagen.Man anser,från grekiskt håll, att man inte har resurser att ta emot två världsartister av denna dignitet under denna kaotiska tid.Jag har nu antagit en inbjudan från Mallorca som gärna vill se mig och min fru som gäster.