Jag bara varnar

Den här veckan ska allt ske. Räkna med stora omkastningar på Sommartoppen. Själv tänker jag åka in till hallen i Borgholm och göra mina 279 med hallklot och hallboll. Med egna grejor skulle det bli betydligt högre. För övrigt så har jag nu vunnit en slimmad matchtröja (Kalmar FF). Jag var den ende, som tippade rätt slutresultat i matchen Kalmar-Falkenberg 4-0. Enkelt. Jag lovar, ni ska få känna på tröjan om ni är rena om händerna.

 

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leif Ohlsson
7 years ago

Grattis till vinsten Mats. Jag har tränat på Fysiocenter hela sommaren i Bk Milans klubbdräkt. Många trevliga träningskamrater har frågor om sambandet till bowling och Falun. Jag tycker att det är en bra reklam, Kan alltid hoppas att några intresserade vill se våra seniorstjärnor – live. Hälsa din lifs partner. Leon o Marta Lif på is. Jag bara varnar!

Göran Sahlin
7 years ago

tack för att du varnar oss för att få se dig i en slimmad tröja