Jag fick mitt svar

På torsdagen spelade Falun mot serieledande Hofors i DGV-ligan. Jag bevittnade den spännande matchen, som slutade oavgjort. Guti spelade bra som vanligt. Direkt efter matchen frågade jag honom hur mycket han fick ihop. Jag har ingen aning, blev svaret. Det var precis det svaret jag ville höra. Man ska aldrig se bakåt eller längre fram än den kommande rutan. Det gäller särskilt BK Milan, där man aldrig riskerar att bli utbytt. Man behöver aldrig drabbas av någon prestationsångest, om man ser varje enskild ruta endast som en ny möjlighet. Guti landade ovetande på 829.

Kom ihåg inför morgondagens Hedemoraturné att det är viktigt att tänka på närings- och vätskebalansen. Bananer lär vara bra, liksom vatten. Äggmackor är heller inte så dumt.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0