Känner mig misslyckad

Jag står snart utanför samhället. Jag har inga appar. Man måste ha en app för att kunna följa lokalblaskan på ett riktigt sätt och en app för att få information om sin utlandsresa. Snart måste man väl ha en app för att rätta tipset. Jag pallar inte. På kondis får jag betala med kontanter, tills vidare, även om dom tittar misstänksamt på mig. Snart kan jag nog via en app beställa och betala bakelsen hemifrån, innan jag går, så går det fortare i kassan och man slipper prata. Finns det fler i min hopplösa situation? Kanske kunde vi träffas över en app kopp kaffe och trösta varandra? Har ni förresten skaffat er BK Milans senaste app, ”hur man klarar tians kägla”?

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mats Hellsten
Admin
7 years ago

Äh, vi har väl alla våra apps and downs.

Leif
Leif
7 years ago

Misströsta inte Mats Vi är nästan 1 milj i det här landet som kanske känner lika. .Att få njuta av prasslet vid frukosten och att vi bowlare åtminstone få se en tabell från lägst div. 1 eller kanske på sin höjd vår serie nästa säsong. Jag hatar apphysterin, Marianne o Jag har nyss kommit hem från en fantastisk upplevelse i Leksand. Den kommer att leva med oss länge, att få uppleva den enorma stämning i Tagera Arena. Vi är glada att kunna uppleva en idrottshändelse i Dalarna utan appar. Det känndes så jävla skönt att komma hem efter matchen , efter en bilkörning i mörker och saltstänk, utan GPS och Appar. Marta hälsar.

Liedholm
Admin
7 years ago

Sitter och funderar på en BK Milan app där man ska kunna följa oss live i sin Smartphones. Då kan man sitta hemma och APPlådera.