Läcker ny granne

Vi har fått nya grannar. 25 meter från vårt sovrumsfönster kan vi se in i den nya grannens vardagsrum. I dess fönster står en spritt, språngande naken kvinna och exponerar sig med händerna bakom nacken. Det är något besvärande. Varje morgon när jag drar upp persiennerna står hon där och poserar. Samma sak till kvällen, när jag ska gå till kojs. Det är klart att man blir upphetsad. Jag gick över till grannhuset för att se vem som bor i den intressanta lägenheten. Sahlin stod det på dörren. Jaha, tänkte jag, det är förstås Mona Sahlin. Men hon ser ju inte ut sån naken, kom jag på. Det är synnerligen mystiskt det hela. Jag får försöka stå ut. Man kan ju inte välja sina grannar. Nej, nu är det kväller. Dags att fälla ner persiennerna.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Göran Sahlin
6 months ago

Äntligen har grannarna på Promenaden fått förklaring till varför Hellstens fönster alltid är igenimmade.