Ont i vad

Kollar lite på världsnyheterna  emellanåt. ”Zlatan har ont i en vad”. Så fruktansvärt! Det måste kännas hemskt. Hur ska grabben orka spela vidare?

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leif Ohlsson
2 years ago

Tack chefen för inlägget. Jag gillar vår klubbdräkt och hatar svensk MEDIA. Jag har fått min operation i ljumsken framflyttad 3månader på grund av coronaviruset okey då, men värken blir värre +dom bakomliggande obotliga nervskadorna som gjort jag inte varit med i Klubbens aktiviteter, Tär på. Jag spyr av MEDIAS sedan lång lång time bedrövliga reportage. Rubrikerna i dag slår alla rekord i världen, 2 och en halvsida för en skada i vaden, vadå? som vanligt när MEDIA styr. Citat Hasse Alfredsson: ”Spik i foten ” ? Hur ska ” grabben orka spela vidare ” säg det, vi ses på permobilparkeringen, kanske Arne och Gunnar hänger där med myndighetensrekomendationer. Ha de gött .