Röksignaler

Jag är så trött på dessa hackers, som saboterar och förstör vår värld. Det är dags att återgå till röksignaler. Satte mig på balkongen på eftermiddagen och blickade mot horisonterna i olika väderstreck. Minsann stack det inte upp diverse röksignaler här och där. Från urskogen i Furudal meddelade Totti och Brita att dom isolerat sig från mänskligheten och smittspridningen åtminstone januari månad ut. Klokt beslut.
Från Brittsarvet rapporterade Junior att han idag kliver ur covid-karantänen, att han inte längre är smittsam och att han är redo för come-back på lördag. Skönt besked.
Från City berättar Costacurta, som nyligen fyllde 89, att hemarbetet kräver allt mer av hans tid. Han saknar träningarna, matchandet och klubbkamraterna. Saknaden är ömsesidig. Han hoppas att snart få möjlighet att beträda banorna igen.
På Skutudden sitter den hårt drabbade Zlatan isolerad och väntar på operation, liksom Honda i Gustafs. Hos den sistnämnde har grannarna klagat på att han sjunger hela dagarna, ”allting kan gå i tusen bitar”. Det har ingenting med axeln att göra. Det handlar mer om hans nya favorithobby puzzel.
En annan som puzzlar är UK-chefen Torres. I nuläget har 10 spelare anmält förhinder till nästa helgs bortamatcher, men han är ”cool” som vanligt. ”Det löser sig, hoppas bara att det inte fattas någon bit”.