Stjärnor ställs över?

Ett envist rykte gör gällande att förra matchens stora stjärnor Guti och Oscar petas inför lördagens derby. Ingen i vår röda klubb tillåts växa till en hyllad stjärna. Men divor går som bekant bra. Nog verkar det som om klubben går en ordvits framtid till mötes.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liedholm
Admin
8 years ago

Eftersom jag redan är så duktig (vilket jag inte förstår själv) så tänker jag inte träna på torsdag. Men tar för givet att jag blir uttagen till matchen på lördag. Sveriges bästa förare ska till Kungliga huvudstaden och kvittera ut presenten för 25 års tjänst på Statens Järnvägar/Green Cargo. Efterfest på O’Learys i Borlänge. Sedan planeras en uppvärmning på O’Learys igen på fredagen. Får man ta med eget klot? Diva? Jag? Näää 😉