Supporterklubben expanderar

På poolkanten på Kap Verde fick jag en ny kompis. Han heter Göran ”Mjölnarn” Pettersson, från Rönninge söder om Stockholm, och har ett förflutet som fotbolls- och bandyspelare i Hälleforsnäs, där han som back malde ner det mesta av motståndet. Han var imponerad av BK Milans verksamhet och ville gärna vara med i vår supporterklubb, som därmed ökar i storlek med 33%. Det är en bra kille, som passar väl in i vår gemenskap. Tyvärr så hejar han på Malmö FF, MoDo och Södertälje, men det får vi försöka stå ut med. Välkommen i alla fall!

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Göran Pettersson
Göran Pettersson
7 years ago

Hej Alla Supporters
Tänk att få träffa en likadan idrottsidiot på sin semester och på Kap Verde av alla platser. Att sedan få en så storstilad presentation av sportchefen själv det glädjer mig oerhört.
Visst SSK är mitt andra lag och igår var det klang och jubel i Scaniariken om sedan Modo lägger Leksand på rygg ikväll ja då är lyckan fullständig.
Angående bowling så får jag läsa på lite mer innan jag ger ris eller ros för Bk Milan, jag vet att fotbollslaget är och var bra, jag har sett dom med farsan, men jag säger väl som så att om Bk Milan kan prestera 10% av AC Milans kapacitet, ja då går dom en gyllene framtid till mötes. Lite orolig blir man ju när sportchefen börjar prata om curling, is ska han nog ha till annat och satsa fullt ut på runda klot.
Idag går jag på nervlugnande inför kvällens match, det räcker fan med att vi hjälpt upp deras ekonomi, men nu får det vara slut.
Jag önskar klubben lycka till och hänger det på oss supportrar så är limiten bara himlen i framgångar
Keep on bowling.
Gurano

Göran Sahlin
7 years ago

Välkommen i gänget Mjölnarn! Jag vill bara informera om att laget var obesegrat under tiden Sportchefen umgicks med dig på Kap Verde.Du kanske kan lura med honom på fler resor!?!?