Tisdagskampen

När kvällsgänget tågade in i arenan stod 3, eller rättare sagt, satt 2 och 1 spelade för 2. Vi såg 4 namn på tavlorna. En till synes pigg Gren satt och putsade kloten medan Bacchus spelade klart deras sista serie. Amerikansk man mot man. Gabriel satt ensam då hans motståndare redan lämnat byggnaden. Det var med andra ord väldigt lugnt på San Siro.

Kvällskampen, 3 2manna lag europeiskt med flytt höger Ala Lappalalaininenen över 3 serier. Det var Teamen Ålderdomen, Medelåldern och pojkspolingarna som drabbade samman. Det var en jämn kamp. Ålderdomen visade rutin och tog dom två första segrarna. Junior drabbades av svåra svettningar mitt i matchen. Antagligen av skräcken att förlora mot dom äldre. Stackars pöjk. Oscar switchade vilt mellan en och tvåhandsfattning. Det var inget vinnande koncept.

Den andra serien avslutades plötsligt i en familjefejd! Vem skulle lyckas slå sämre än Liedholms 117. Själv trodde han att han redan vunnit den kampen. Men det visade sig att även Pirlo och Oscar var inne i samma svacka. Oscar lyckades att slå ner mer än 4 käglor i sista slaget och fick 119. Pirlo behövde slå 9. Det blev 8 och 116.

Nu hade dock Medelåldern tröttnat att vara ständiga tvåor. Och dom visade att dom var bäst när det gäller. Dom spelade som i trans och var knappt under och över 200. Seger i sista och avgörande serien.

Vilka deltog då i de olika lagen. Svar kommer till Luciafikat i December. Vinnaren vinner en Tia lott. Om det blir fler vinnare så får dom dela. Förlorarna betalar lotten. (Det kan bli dyrt för redaktionen) Ni kan som tips få namn på de som fanns i hallen Pirlo, Raiola, Ronaldinho, Oscar, Junior, Liedholm

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0