Uppsluppet 3-årsjubileum

Årets årsmöte, tillika 3-årsjubileum, firades i ett sommarfagert Kyna, där Stina och Bertil tillsammans med mästerkocken Mats hade dukat upp kulinariska läckerheter. Tänk att kunna samla så många människor tätt och kamratligt tillsammans på en enda altan. Ett spirituellt middagstal till 3-åringens ära hölls av föreningens ständige sekreterare Ingvar. Den nådiga rödsvarta luntan, inslagen i eleganta guldband, överlämnades av webmaster Tomas Li till ordföranden under högtidliga former.

20170617_140555

Årsmötet blev inte direkt våldsamt, även om det krävdes två ordförandeklubbor för att hålla ordning på deltagarna. Till ny styrelsesuppleant valdes Stefan. Det gjordes i övrigt en mängd val till olika chefsbefattningar. Årsmötet andades optimism inför framtiden och flytten till den nya hallen. De stora och viktiga årsmötestävlingarna genomfördes efter kaffe med utsökt mandelkaka, sedan den kortklippta center-courten påpassligt bevattnats under pausen. Klar segrare i trekampen blev Bertil före Pernilla, Gunnel, Britta N och Tomas Lo.

20170617_161016

Den sistnämnde utsågs under mötet till årets bowlare i klubben efter sina exempellösa framgångar som tipsgeneral och för sin positiva resultatutveckling som bowlare.

20170617_150057