V75 serieledare!

Efter dagens två knappa men välförtjänta segrar har våra veteraner intagit serieledarpositionen. Det visar sig att rutin, ålder och vinnarskalle kan ge otroliga resultat. Mest vinnarskalle hade idag Gabriel som var bäst i bägge matcherna och verkligen på hugget även vid korvkiosken.

Bägge matcherna var trevliga och såg till en början att bli lätta segrar men det kärvade till sig och både i Falun och Hedemora blev slutrutorna jättespännande.  

I ”hemmamatchen” mot Falu BK började V75 starkt med 5-0 men matchen vanns tillslut med endast 11-8. Totalpoäng 2612. Flest matchvinster tog Kaká och Bacchus med 3 var.

I matchen mot Hedemora B var åldersskillnaden mellan lagen enorm. Ungefärlig snittålder för V75 var 80 år och för motståndarna 15 år. Trots denna generationsskillnad fungerade allt som vanligt och spelglädjen var verkligen påtaglig. Banorna var något svårbemästrade och totalpoängen stannade vid 2469. Här var Gabriel effektivast och han tog tre matchvinster. Matchen vanns tillslut efter stor dramatik och många otroligt jämna kamper med 10-8.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0