Värdefulla träningsmatcher

Milan är Faluns bästa div3-lag, åtminstone på träning. Segrar i båda träningsmatcherna, en klar och en knapp. Våra toppspelare glänste i en match var. I matchen mot Lugnet började Guti med otroliga 296 (klubbrekord?) följt av 248 och fick ihop jättefina 902. Matchen vanns med 14-6 och totalpoängen blev 5479. Vid sidan av Guti slog Balotelli snygga 717 och Torres 683.

Matchen mot Falu BK F blev en riktig rysare som avgjordes först i slutrutorna. I denna match var det vårt nyförvärv Junior som lyste med 4 serier över 200 med 245 som topp. Vilket strikeslag den killen har! Han samlade ihop 852 poäng och var även han överlägset bäst. Det andra nyförvärvet Gattuso var näst bäst på 686 följd av Totti på 677. Totalpoäng i matchen 5394 och slutresultat 10-9.

U67 förlorade matchen mot Falu BK C med 15-5. Här var det bara UK-chefen själv som spelade bra med 684. Hur matchen mot Falu BK B slutade var i skrivande stund okänt. Hoppas någon kan komplettera. Träningsdagen som sådan var lyckad med trevlig och lättsam stämning.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liedholm
Admin
6 years ago

Storstryk mot FBKB. Marianne spelade nog bäst, säger rykterna. Men vad Gjorde UK i FBK-FBK matchen? Tjuvtränade? Funderade på övergång? Köpt?

Göran Sahlin
6 years ago

Varken övergång eller köpt! Jag är bara medlem i välgörenhetsorganisationen Bowlare utan gränser.

Liedholm
Admin
6 years ago
Svara...  Göran Sahlin

Läste ”… utan begränsningar. ”