Våt årsfest

Det blev ett vått årsmöte/årsfest. Ömsom regn och ömsom rusk, men vi 24 deltagare kom härligt nära varandra på den för dagen omkonstruerade altanen. Stina och Bertil hade gjort ett jättejobb med förberedelserna. Det blev omval i klump.

Alla funktionärer omvaldes, trots att den frånvarande Honda föreslogs vid varje val. Så lätt är det inte att komma in i en styrelse. Vid en inledande presskonferens presenterades nyförvärven Gattuso och Junior, som fick ikläda sig den åtråvärda milantröjan och avlägga eden under högtidliga former.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Maldini uppträdde med sin megahit ”Jag sitter på en avbytarbänk”, som hade fått en förfinad text. Succé. Fabio utsågs till årets bowlare, efter sin come-back och succéspel i Dala-Touren.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Maten var en riktig höjdare. Vi åt oss verkligen trinda och goa. Kocken omvaldes med acklamation. Stinas fräcka tävlingar slutade med seger för Liedholm, knappt före Totti och Gattuso.

Träffen i sin helhet andades försiktig optimism inför framtiden. Valet av en ung tränare medförde att tre medelålders damer anmälde sitt intresse.

 

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liedholm
Admin
6 years ago

Skönt att få vara bäst i någonting efter 1 års avBROTT! 90 poäng gav 335 gram rena kalorier. Vilken uppladdning till nästa säsong 😛