Vem ska tända Milan?

Det pågår diskussioner om vem som ska få tända Milan inför säsongpremiären. Varför inte  spelande UK-chefen Maldini? Han räknar nog med att få uppdraget. I alla fall sågs han under fredagen i Falu-Gallerian inköpandes tändvätska.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Göran Sahlin
8 years ago

I syfte att inhandla tändvätska stegade jag in på Teknikmagasinet(trodde jag). Det visade sig att jag gick in i fel affär,affären bredvid.Jag frågade då personalen om lämplig tändvätska och med ett vänligt leende rekommenderade en av personalen en flaska med en gyllenbrun vätska. När jag kom hem anade jag oråd och tittade närmare på innehållsförteckningen och såg att den innehöll smak av vanilj,halm och honung samt en doft av tjära.Då insåg jag mitt stora misstag.Jag får nog hitta ett annat användningsområde för mitt inköp.Tacksam för förslag!!!