Vi spelade kula …

Nu är det ganska precis två månader sedan, som man var i hallen och glänste. Det känns så fruktansvärt tomt. I min isolering har jag sökt mig till litteraturens underbara värld. Som fotbolls- och Milannörd läser jag just nu ”Grenoli, ett fotbollsäventyr”, av Eva af Geijerstam. Tidigare har jag avverkat ”Heja röda vita laget”, en roman av Erik Bengtson mitt i Degerfors IF:s innersta fotbollsmiljö. I nästa vecka blir det ”Guld och gröna planer” av Gunnar Nordahl. Böckerna lånas gärna ut från min pojkhylla. Jag läser t o m poesi. Googla på ”Vi spelade kula på torget en dag, en folkskolegrabb och jag …., en riktigt mästerverk av Sten Selander. Så skönt det ska bli, när vi kan börja spela kula igen.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Säkerhetschefen
1 year ago

Jag saknar en möjlighet att uppskatta sportchefens inlägg. t. ex. med en en tummen upp.👍👍👍

Redaktionschefen
Admin
1 year ago

Jag med. Men svårt att hitta någon bra och snygg gratisversion.

Redaktionschefen
Admin
1 year ago

Men plötsligt händer det 😉